Danesa, Europea, Opciones vegetarianas
Hoy cerrado
$$$$ Rango de precios por persona DKK 200 - 400
Kastetvej 36, Aalborg
Foto de Café Ulla Terkelsen London
Añade una foto
Foto de Café Ulla Terkelsen London
+ 17 fotos Foto de Café Ulla Terkelsen London
+ 16 fotos Foto de Café Ulla Terkelsen London
Foto de Café Ulla Terkelsen London
+ 14 fotos Foto de Café Ulla Terkelsen London
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Kastetvej 36
Aalborg, Jutlandia Septentrional, Dinamarca

Tanto Sct. Mariae Kirke como Café Ulla Terkelsen London merecen una visita. La cocina danesa es excelente en este restaurante. Según las opiniones de los clientes, aquí sus camareros te ofrecen unos buenos sándwiches club, un bien valorado beicon y una recomendable sopa de pasta. No pierdas la oportunidad de probar su deliciosa cerveza. Ven y pide un sorprendente café, un extraordinario zumo o una estupenda limonada.

El ambiente cálido de Café Ulla Terkelsen London permite a sus visitantes relajarse tras un duro día de trabajo. La atmósfera de hospitalidad que se respira en este lugar depende en gran medida de su personal, que aquí es admirable. Vas a disfrutar con su cuidado servicio. Se dice que aquí los precios son razonables. Su fantástica decoración te sorprenderá gratamente. Los usuarios de Google le han otorgado una nota de 4,3 a este lugar.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Valoraciones de Café Ulla Terkelsen London

Opiniones de los clientes de Café Ulla Terkelsen London

/ 158
Da tu opinión
Traducir comentarios
Uy buen sitio para tomar algo tranquilo
Er vild med atmosfæren og den fantastiske kaffe..altid tid til en snak
Inden jeg besøgte Café Ulla Terkelsen London, vidste jeg ikke stedet eksisterede, og jeg vidste faktisk heller ikke hvem hun var (den er god nok, er opvokset i udlandet og har ikke tv). Men hvor er jeg glad for at valget faldt på Ulla T, da jeg skulle ud og spise med mine kollegaer. Stedet er fuldstændig overpyntet, skørt, kulørt og alt for meget - men på den fede måde! Møblerne er mikset sammen, kunsten på væggen passer ikke rigtigt sammen og der hænger Ulla-Terkelsen-engle ned fra loftet. Og så hænger der en himmel af discokugler midt i caféen. Menukortet er skrevet af et geni, på et hyggeligt nede-på-jorden sprog. Ulla-temaet går desuden også igen i kortet, hvor man bl.a. kan drikke en "Ulla on the beach" eller spise en "Ulla på club"-sandwich. Jeg er vild med det! Drinkskortet indeholdt lidt semieksotiske drinks, som fx. gin med ærter eller vodka med basilikum, hvilket altid vil falde i min smag. Jeg fik basilikumsdrinken, og den kunne godt have tålt liiiidt mere basilikum hvis du spørger mig, men den var ellers ret god! Desværre kan jeg ikke helt sige det samme om maden. Jeg fik Thaitanic, en nudelret med tigerrejer, chili og friske grøntsager. Der var godt med nudler og rejer, men jeg synes der manglede noget grønt. Der var lidt rød peber og spinat, men det var så det. Det smagte fint, dog en anelse for kedeligt til min smag. Retten blev serveret med groft brød og smør, men der fulgte ikke nogen kniv med på tallerkenen, som bestikket var blevet lagt på, medarbejderne kom ikke op og tjekkede om alt var i orden og vi sad ok langt væk fra baren, så smørret blev enten smurt med en ske eller droppet helt. Der manglede også salt og peber på bordet, og det er altså en ommer! Der SKAL være salt og peber på offentlige spisesteder. Men Ulla T. har potentiale! Priserne er fair og stedet er virkelig hyggeligt og specielt og en oplevelse i sig selv - men det er maden og servicen desværre ikke på samme måde.
Foto de Yelp
Foto de Yelp
Foto de Yelp
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Kastetvej 36, Aalborg, Jutlandia Septentrional, Dinamarca
Características
Tarjetas de crédito aceptadas Asientos al aire libre Wifi Reserva No hay entrega No es para llevar
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar 09:00-22:00
MiércolesMié 09:00-22:00
JuevesJue 09:00-22:00
ViernesVie 09:00-22:00
SábadoSáb 09:00-22:00
DomingoDom Cerrado
Actualizado el: