Francesa, Europea, Pescado y marisco
Puede estar cerrado
$$$$ Price range per person 72-190 €
Hoogeveenseweg 17, Zuidwolde
Foto de De Groene Lantaarn
Añade una foto
Foto de De Groene Lantaarn
+ 17 fotos Foto de De Groene Lantaarn
+ 16 fotos Foto de De Groene Lantaarn
Foto de De Groene Lantaarn
+ 14 fotos Foto de De Groene Lantaarn
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Hoogeveenseweg 17, 7921 PC
Zuidwolde, Drente, Países Bajos

Si nunca has degustado la cocina francesa, deberías hacer una reserva en este restaurante. En De Groene Lantaarn, no te olvides de sus sorprendentes raviolis, su sabroso marisco y su perfectamente elaborado risotto. No vas a poder olvidar el irresistible vino que se puede probar aquí.

Las calificaciones tan altas de este lugar no hubieran sido posibles sin un genial personal. Según las opiniones de los usuarios, el servicio es divino. Te van a gustar sus precios interesantes. Su encantador ambiente deja una impresión inmejorable en sus críticos. Este restaurante con dos estrellas Michelin te ofrecerá unos platos estupendos preparados por un experimentado chef.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

almuerzo gran servicio personal amable cenas reuniones de trabajo
pasta marisco anguila cangrejos carne risotto raviolis pescado empanadas filete

Opiniones de los clientes de De Groene Lantaarn

/ 16
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Wij hebben een fantastische avond gehad bij de Groene Lantaarn. Culinair topniveau, fijne sfeer en leuke/goede bediening. Bij vertrek kregen wij nog een ontbijtje> kaasrondo’s, mee voor de volgende morgen. Al met al een top avond! ????
Wat was het een verrassing dat mijn lief een dineravond had gereserveerd in De Groene Lantaarn! Fantastisch gegeten met bijpassende wijnen. Hoe verrast was ik dat de omschrijving: zuring/snijbonen een geweldig dessert bleek te zijn! Na deze culinaire beleving, met uitstekende uitleg over de gerechten en wijnen, door Cindy weer teruggebracht naar de Havixhorst in De Wijk waar we hebben overnacht. Voor mij was dit een supercadeau. Dank jullie voor dit culinaire feestje.
Dankzij Meersmaak en Ton Grollé ontdekten we twee culinaire pareltjes in Zuidwolde. Buitenherberg Ter Linde bood een aanlokkelijk arrangement dat twee overnachtingen met ontbijt omvatte, plus een 4-gangenmenu bij hen ter plaatse en een 6-gangenmenu bij hun collega, Restaurant De Groene Lantaarn, een sterrenrestaurant. De synergie tussen beide collega's kunnen we alleen maar toejuichen en verdient navolging bij heel wat van hun collega's. Peter, eigenaar van Buitenherberg Ter Linde bracht ons met de auto naar het restaurant van zijn collega. Daar wachtte ons een culinaire reis op topniveau! Hapjes vooraf, zes hoofdgerechten en de nodige tussendoortjes werden perfect bereid en gepresenteerd, alles begeleid door wereldwijnen die een perfecte match vormden met de gerechten. De lieve gastvrouw, haar uiterst vriendelijk en spontaan personeel, haar echtgenoot, sterrenchef, en zijn keukenbrigade verdienen alleen maar de nodige waardering en lof. De producten kwamen vooral van plaatselijke leveranciers, gedurfd bereid, maar zeer smaakvol, met behoud van de originele smaken. Het interieur is fraai, warm en origineel aangekleed en toch een zichtbaar Hollands verzorgd Drents hoevekarakter. Ook zo bijzonder, je wordt na dat festijn met de auto terug naar de Buitenherberg Ter Linde gebracht. Geen zorgen dus om eventueel een glaasje meer op. De maaltijd was copieus, maar gaf helemaal geen overladen gevoel, zodat we zalig de nachtrust konden aanvatten. Zuidwolde bezit met deze beide zaken een culinair evenement op zich, gelegen op toplocaties. Afstand van Bazel België tot Zuidwolde bijna 290 km, maar dat was naar dit wondermooi Drents natuurgebieden . Niet te vergeten: ons bezoek aan het verrassende en boeiende Drents Museum, nu met een tijdelijke collectie, The Glasgow Boys ! Dank aan iedereen die deze dagen voor ons onvergetelijk gebeuren maakten!
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Hoogeveenseweg 17, Zuidwolde, Drente, Países Bajos, 7921 PC
Características
Entrega Asientos al aire libre Reserva Tarjetas de crédito aceptadas
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar Cerrado
MiércolesMié 12:00-21:00
JuevesJue 12:00-21:00
ViernesVie 12:00-21:00
SábadoSáb 18:00-21:00
DomingoDom 12:00-21:00
Actualizado el: