Subir menú
Italiana, Pizza
Abierto ahora 11:00 - 22:00
$$$$ Price range per person HUF 3 400 - 8 400
Beniczky u. 1, Pomáz
Foto de Pizza Italia
Añade una foto
Foto de Pizza Italia
+ 17 fotos Foto de Pizza Italia
+ 16 fotos Foto de Pizza Italia
Foto de Pizza Italia
+ 14 fotos Foto de Pizza Italia
Añade una foto
Da tu opinión

Si te gusta la cocina italiana, tienes que venir a este restaurante. Su bien trabajada pizza es precisamente lo que muchos clientes suelen pedir aquí. De acuerdo con los comentarios de los visitantes en Google, Pizza Italia merece un 4,1.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Valoraciones de Pizza Italia

Opiniones de los clientes de Pizza Italia

/ 85
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Töbször rendeltünk erről a helyről, az étel minősége nagyon hullámzó, mikor legelsőnek rendeltünk kifejezetten finom volt a pizza és nagyon látszott,hogy sok időt töltöttek az elkészítésével - tényleg jó volt, utána hol roszabb hol jobb ételeket tapasztaltunk, amikor rendeltünk mindig úgy voltunk vele,hogy na hátha most jó lesz... Aztán a tegnapi rendelés volt az utolsó rendelésünk, párommal rendeltünk kétféle különböző ételt, az étel íze állaga ,nem volt jó, de rossz sem, egyszerüen tényleg nem tudtuk eldönteni, rossz is volt meg nem is így elneveztük ezeket Schrödinger tál nak-mind1 is az ételt egész napos rosszul lét követte , valami nagyon nem stimmelt így most le is mondunk a pizza italia javairól egy jó ideig biztosan :(Zárójeles ,de fontos rész következik:(Eleinte az Amstel étteremből rendeltem (legalábbis ebben a tudatban voltam), na szóval ha a netpincéren az AMSTEL étteremből rendeltem az ételt ami Szentendrén van akkor is a pomázi Pizza Itália hozza ki az ételt ,amivel önmagában talán még nem is lenne probléma (ha leírnák (de nem írják)) ,de viszont így felszámolnak 300forint kiszállási díjat is ,ami egy picit gusztustalan,de ez akár lehet a netpincér hibája is ...ebbe már nem látok bele)
Nagyon nem vagyok elégedett velük, egy 18:53 kor rendelt pizzát és további ételt 20:30 kor többszöri telefonálás után sikerült megkapnunk, na de ezután jött a meglepetés a pizza ragadt olyan nyers volt, és hideg, ekkor felhívtam őket, hogy ez a pizza nagy gány, amire azt kérdezték, hogy mit szeretnék? Nem akartam mondani, hogy egy pár cipőt szeretnék :) Természetesen ha az ember nagyon éhes akkor hozzanak egy másikat vállalva, hogy beleköpnek. Érdekes, hogy ezt már sikerült 20 perc alatt kihozzniuk. De azt, higy sajnáljuk, és elnézést az nem hangzott el. Szóval ennyit a pizza itáliárol.
A pizza Itáliát csak ajánlani tudom
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Beniczky u. 1, Pomáz, Pest, Hungría, 2013
Características
Entrega Asientos al aire libre Para llevar Reserva
Horario
LunesLun 11:00-22:00
MartesMar 11:00-22:00
MiércolesMié 11:00-22:00
JuevesJue 11:00-22:00
ViernesVie 11:00-23:00
SábadoSáb 11:00-23:00
DomingoDom 11:00-22:00
Actualizado el: