Escandinava, Opciones vegetarianas
CerradoAbre a las 11:00
$$$$ Rango de precios por persona SEK 130 - 260
Gustav Adolfs torg 43, Malmö
Añade una foto
20 fotos
Comida en Gustav Adolf
Platos en Gustav Adolf
Comida en Gustav Adolf
Foto de Gustav Adolf
Foto de Gustav Adolf
Comida en Gustav Adolf
Foto de Gustav Adolf
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Gustav Adolfs torg 43
Malmö, Provincia de Escania, Suecia

Después de ver Gustav Adolfs Torg, puedes comer algo en este restaurante. Este es el sitio para probar recetas de la cocina escandinava. Prueba la atrayente ensalada césar, el casero entrecot y la bien trabajada pasta con marisco que ofrece Gustav Adolf. Aquí puedes beber un estupendo vino, una deliciosa cerveza o un irresistible whisky. Su sorprendente café, su espectacular o su sensacional limonada harán que tu comida sea más sabrosa, lo que, seguramente, te hará volver.

Puedes sentarte fuera o dentro. Una serie de visitantes se han dado cuenta de que aquí el personal es extraordinario. Su magnífico servicio es algo que estos restauradores saben cuidar. Este lugar te ofrece unos precios bajos por unas comidas estupendas. Sin duda vas a disfrutar de su encantadora atmósfera y su divina decoración. Este lugar ha sido galardonado con un 4 de acuerdo con el baremo de valoraciones de Google.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes de Gustav Adolf

/ 378
Da tu opinión
Traducir comentarios
Comimos carne que estaba durisima, casi no se podía masticar y la dejamos. Nos ofrecieron cambiar el plato y nos invitaron a un postre y café. Al menos tenían ese detalle. El servicio muy agradable, pero la comida no vale la pena.
Jag vacklade länge mellan en tre och fyra... Till sist tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att Gustav Adolf levererade, men han hade inte riktigt de kvaliteter jag önskar för att nå fram till en fyra. Är du allätare och är ute efter en rejäl lunch så kommer du säkert tycka att det är en solklar fyra! Restaurangen är ganska neutralt inredd, eller så var det för mycket folk för att jag skulle uppmärksamma eventuella häftiga inredningsdetaljer. Folk fanns det i alla fall. Personalen var trevlig, men det gick på löpande band, som sagt på grund av allt folk. Självs buffén ligger även lite knepigt till precis vid kassan/baren, och det blev väldigt lätt trångt. Maten kunde även vara lite svår att ta av eftersom att de hade byggt på höjden för att få plats med så mycket som möjligt. Och mycket mat fanns det. Det är främst här min osäkerhet gällande betyget uppstår. Å ena sidan är det bra att det finns mycket att välja på, eftersom att även medvetna och allergiska kunder som jag kan hitta något. Å andra sidan ifrågasätter jag starkt om detta överflöd verkligen är nödvändigt. Personligen hade jag själv önskat att det fanns lite mindre att välja på, och att man då tar bort kött och sötsaker. Fast är det denna speciella inriktning på maten jag är ute efter kanske jag har hamnat fel. För här finns verkligen allt, och eftersom jag glömde ta bild kommer här en liten lista över det jag minns. Kallskuret av olika slag, två sorters sill, stenbitsrom, två olika sorters ugnsrostade grönsaksblandningar, två grönsallader, pastasallad, skaldjursröra, två sorters lax, bönor, ägg, lasagne, pannkakor, äggröra, bacon, flera olika sorters bröd, flera olika sorters ost, minst fem desserter och mängder med exotisk frukt. Det jag åt tyckte jag var gott, med det lilla extra.
Som Stockholmare får du inte något trevligt bemötande. Personalen är dryg och oförskämd och servicen på uteserveringen var inte okej. Attityden mot mig och min vän (som sitter i rullstol) fick oss att känna oss som om vi var i vägen och att gästerna mest var ett hinder i personalens dagliga värv. Solen sken vilket var det bästa med stället och maten var okej när jag fick rätt mat. Fick vänta rätt lång tid på ett glas till min dricka. Vi besöker Malmö en gång om året för att se MFF - DIF i allsvenskan. Jag är Djugårdare och min vän håller på MFF. Detta är första gången i Malmö som vi båda upplevde att vi var ovälkomna. Vi hoppas att detta var en dålig dag på jobbet och att nästa år blir bättre. Vi lär dock inte besöka Gustav Adolf igen.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Gustav Adolfs torg 43, Malmö, Provincia de Escania, Suecia
Características
Asientos al aire libre Tarjetas de crédito aceptadas Reserva Wifi TV
Horario
LunesLun 11:00-23:00
MartesMar 11:00-23:00
MiércolesMié 11:00-23:00
JuevesJue 11:00-23:00
ViernesVie 11:00-01:00
SábadoSáb 11:00-01:00
DomingoDom 11:00-23:00
Actualizado el: