Europea, Húngara
CerradoAbre a las 11:00
$$$$ Price range per person HUF 3 100 - 7 700
Kinizsi út 2, Tiszafüred
Foto de Hello Hal
Añade una foto
Foto de Hello Hal
+ 17 fotos Foto de Hello Hal
+ 16 fotos Foto de Hello Hal
Foto de Hello Hal
+ 14 fotos Foto de Hello Hal
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Kinizsi út 2, 5358
Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hungría

En este restaurante van a ofrecerte una carta variada basada en la cocina húngara. Hello Hal te garantiza un singular bagre, un perfectamente elaborado pescado y patatas fritas y unos sorprendentes gyros. Prueba su atrayente halo halo.

Este lugar brinda un magnífico servicio a sus invitados. Un 4,6 es lo que este lugar ha recibido según el sistema de valoraciones de Google.

Mejor en la ciudad

Marisco

Opiniones de los clientes sobre platos y características

comida para llevar almuerzo gran servicio personal amable
ensaladas pescado frito carne sopa cerdo jamón pescado sopa de pescado bagre patatas fritas

Valoraciones de Hello Hal

Opiniones de los clientes de Hello Hal

/ 109
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Az értékelések alapján jöttünk, de nagy csalódás volt. A megrendelt kifizetett halboxunkat vártuk türelemmel, de egy idő után rákérdeztem, hogy a mi rendelésünket elfelejtették? A válasz az volt hogy ők kiadták a halboxot! Erre én mondtam, hogy nekünk bizony nem, erre két leányka is a vállát rángatta, hogy ők bizony nem tudják a problémám orvosolni, ők továbbra is azt hajtogatták, hogy a mi rendelésünket kiadták. 4000ft körüli árat fizettem a boxért és engem gyanúsítanak meg, hogy átvettem a kaját és aztán háborgok, hogy mégsem?! Döbbenet volt! A leányokközött egy fiatalember szólalt meg, hogy akkor készítenek még egyet. Aztán visszamentem az asztalunkhoz. Az egyik leányka kijött az asztalok közé és "észrevétlenül" mustrálta az asztalunkat, hogy ott van-e a halbox! Mindezek után még minimum 10 percet vártunk a boxra. Mikor a párom ment az ételért, akkor egy másik asztaltól odament egy férfi és mondta, hogy valószínűleg ő kapta meg a mi boxunkat és szeretné rendezni a számláját ennek tükrében. Legyintettek rá(a legdrágább étel talán a box), nekünk bezzeg annyit nem mondtsk, hogy elnézést! Szóval, az ételeket ezek után nem minősíteném!Ilyen kiszolgálásban még soha nem volt részem, sőt ilyen gyanúsítgatásban sem! Felháborító, hogy a pénzemért ilyen megalázó helyzetbe hoztak!!! Soha többet ez a hely!
A Street Kitchen újságban olvastunk róluk, és most vasárnap el is látogattunk hozzájuk. Mind a halászlé, mind a halburger mind pedig a grillezett szürkeharcsafilé nagyon finom volt. Igazi, friss, tiszta halak, finom ízek! Azért a palacsinta is lecsusszant. Mindenképpen visszatérünk majd. Erősen ajánlott hely!
A Hello Halban nagyon értenek a halhoz. Amitől jobbak, mint a többi halsütöde:- Minden étel friss, hazai halból készül.- Az ételeket úgy készítik el, hogy a szálkával ne kelljen bajlódnod.- Vannak gyerekbarát fogásaik is, mint például a fish'n'chips, a harcsa-gyros és az édességek :)- Gondolnak az ínyencekre: rendszeresen bele lehet futni olyan különlegességekbe, mint a kecsege, a süllőpofa (kóstold meg!) vagy a csukafilé.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Kinizsi út 2, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hungría, 5358
Características
No hay entrega Para llevar Tarjetas de crédito aceptadas Asientos al aire libre Estacionamiento
Horario
LunesLun 11:00-20:00
MartesMar 11:00-20:00
MiércolesMié 11:00-20:00
JuevesJue 11:00-20:00
ViernesVie 11:00-20:00
SábadoSáb 11:00-20:00
DomingoDom 11:00-20:00
Actualizado el: