Italiana, Opciones vegetarianas
Hoy cerrado
$$$$ Rango de precios por persona 9 €-35 €
Lindelaan 66, Lebbeke
Añade una foto
18 fotos
Prueba una pizza en Il Tuo Ristorante
Foto de Il Tuo Ristorante
Foto de Il Tuo Ristorante
Foto de Il Tuo Ristorante
Foto de Il Tuo Ristorante
Foto de Il Tuo Ristorante
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Lindelaan 66
Lebbeke, Región Flamenca, Bélgica

Este restaurante se ha especializado en cocina italiana. Siempre puedes degustar una atrayente pizza, un casero marisco o unos perfectamente elaborados filetes en Il Tuo Ristorante. Su irresistible limoncello o su deliciosa ginebra harán que tu comida esté incluso más deliciosa, lo que, con seguridad, te hará volver. Aquí puedes pedir un excelente café o una espectacular tónica.

Un gran número de usuarios encuentran que en este establecimiento el personal es recomendable. Te va a gustar su estupendo servicio. Los usuarios de Google son muy generosos con este lugar: le han dado 4,4 estrellas.

Mejor en la ciudad

Marisco
Pizzería (2020)
Asientos al aire libre

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes de Il Tuo Ristorante

/ 296
La más reciente primero En Español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Guy De Maeseneer
Deze avond takeaway van Il Tuo Ristorante laten brengen : Het was top ! Exact op tijd geleverd, perfect op temperatuur en bovenal superlekker ! Bedankt en we bestellen nog meer...
Patje Deroscha
Il tuo ristorante is een betrekkelijk klein restaurant, met een gezellig interieur.De keuken en de zaal worden door authentieke Italianen bemand. Wil je jouw keuze van het menu in het Italiaans bestellen? Geen probleem, maar het kan even goed in het Nederlands.Tijdens ons bezoek (voor mij was het reeds het tweede) werden we heel goed ontvangen, we voelden ons er direct thuis.Ook wat het eten betreft hadden we totaal geen reden tot klagen.Zowel wat de hoeveelheid, de presentatie, de smaak en de temperatuur van het eten betreft konden we geen enkel negatief punt vinden om hier te vermelden.Het gebeurt niet zo vaak dat ik tranen in de ogen krijg omdat ik zo door de smaak geëmotioneerd ben, wel...tijdens deze ervaring moest ik me toch even bedwingen.De prijzen op de kaart zijn geen bistro prijzen maar hetgeen je er voor in de plaats krijgt is dan ook van een veel hogere kwaliteit, bereiding en afwerking.Betaling met de bankkaart behoort tot de mogelijkheden, dus zolang je saldo voldoende is hoef je niets te vrezen.Uiteraard zullen er mensen zijn die misschien hier of daar een klein puntje van kritiek hebben, en dat is hun volste recht, ik hoop dan alleen maar dat ze alles in de juiste proporties vermelden.Onze ervaring was deze keer zeer goed en wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar.
De Sager Patrick
Lekker eten, super vriendelijke bediening, wij gaan zeker terug in dit gezellig il Tuo Ristorante Top !!!
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Lindelaan 66, Lebbeke, Región Flamenca, Bélgica
Características
Tarjetas de crédito aceptadas Asientos al aire libre Reserva No hay entrega Para llevar Estacionamiento Accesible para sillas de ruedas
Horario
LunesLun 18:00-22:30
MartesMar Cerrado
MiércolesMié 18:00-22:30
JuevesJue 12:00-15:00
18:00-22:30
ViernesVie 12:00-15:00
18:00-22:30
SábadoSáb 12:00-15:00
18:00-22:30
DomingoDom 12:00-15:00
18:00-22:30
Actualizado el: