Kroken

/ Restaurante
Este establecimiento puede llamarse ahora Restaurang Kroken.
Sin información sobre horas de apertura
Escandinava
$$$$ Precio medio: SEK 301-601
Añade una foto
Da tu opinión
Foto de Kroken
Añade una foto
Foto de Kroken
+ 16 fotos Foto de Kroken
+ 15 fotos Foto de Kroken
Foto de Kroken
+ 13 fotos Foto de Kroken
Fiskargränd 8, 149 30
Nynäshamn, Provincia de Estocolmo, Suecia
Cómo llegar al restaurante

La cocina escandinava es famosa en todo el mundo, y sus clientes te aconsejan que la degustes en este restaurante. Kroken brinda un admirable servicio a sus comensales. Pero la valoración de Foursquare para este lugar no es muy alta.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes

/ 8
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Очень вкусная рыба. Рекомендую.
Som utflyttad nynäshamnare har jag många härliga minnen på Kroken. Födelsedagsfester, dater, julbord etc Kommer ofta förbi när jag är "hemma", men då på lunch. Måste säga att denna är inte mycket att hänga i granen. Salladsbuffén är under all kritik. Fefferoni, burkmajs, torra oliver och pizzasallad. När menyn serverar kyckling med kaprissås och raggmunk med laxröra. Vad finns den röda tråden här? Sen vill jag klaga lite på strl av portionerna. När jag hör raggmunk tänker jag ett lass med varma raggisar, med laxröra denna gång, men även här kommer det in en besvikelse. En ynka raggmunk och lite laxsås. Jag var jätte hungrig och detta såg mer ut som en förrätt. Jag bad om en portion till och fick det utan problem. Servicen är kanon, så som läget och smakerna är inget fel på. Men det känns lite spretigt och förvirrat. Jag rekommenderar inte en lunch här som det ser ut i nuläget.
They had only one veggie option which was a chickpea pattie on a bed of baby potatoes in a sauce. Tasted pretty good. Huge wine selection and nice service, however a bit slow and unorganized
Todas las opiniones
Dirección
Fiskargränd 8, Nynäshamn, Provincia de Estocolmo, Suecia, 149 30
Características
Asientos al aire libre Reserva Tarjetas de crédito aceptadas No hay entrega Para llevar TV
Actualizado el: