Pizza, Comida Rápida
CerradoAbre a las 16:00
$$$$ Rango de precios por persona 8 €-21 €
Oostdorperweg 28, Wassenaar
Foto de New York Pizza
Añade una foto
Foto de New York Pizza
+ 17 fotos Foto de New York Pizza
+ 16 fotos Foto de New York Pizza
Foto de New York Pizza
+ 14 fotos Foto de New York Pizza
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Oostdorperweg 28
Wassenaar, Holanda Meridional, Países Bajos

De acuerdo con las opiniones de los críticos, aquí sus camareros te ofrecen una corriente pizza. Muchos clientes destacan que el personal esta preparado en este restaurante. Descansar y comer aquí es siempre un placer, principalmente por su estupendo servicio. Pero los usuarios de Google no le han concedido a New York Pizza una calificación muy alta.

Opiniones de los clientes de New York Pizza

/ 48
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Arya1994M .
Ik heb bij ze via thuis bezorgd een pizza besteld en bij "bezorging instructie" aangegeven dat ik geen uien luste en het niet erop wou ! (Kon nergens anders vinden om dit aan te geven en doe het al jaren zo bij alle andere bedrijven is nooit fout gegaan ! ) krijg ik netjes op tijd me pizza binnen mooi ! Kijk ik zit er uitjes op bel ik omdat aan te geven hoor ik ja sorry dat zat bij bezorgers instructie dus keuken krijgt dat niet binnen .....(ik neem aan wanneer een bestelling binnen krijgt het eerst goed door neemt maar oké en zelfs na dat ze pizza gemaakt is hebben ze het gezien en als nog het boeite ze niet om toch te bellen of aan te geven ) en dan geef ik aan dat ik het niet luste en of ze wat voor mij konden betekenen antwoord wat ze gaven kwam er op neer dat ik gewoon pech had en dat het me eigen keuze was om het weg te gooien ....... Ik zal nooit meer bij new york pizza wat bestellen was zeker laatste keer en ik raad lezers aan om bij domino's of rimini hun eten te bestellen aangezien hun een uitstekende service hebben !
Aaron Pikeri
Heerlijk gegeten, eindelijk een New York Pizza in Wassenaar.
David De Best
Wanneer het zich nog een keer zou voordoen dat ik trek heb in een New York pizza (wat ik mij overigens zwaar begin af te vragen), bestel ik ze wel direct vanuit New York zelf. De bezorgtijden zullen niet eens veel schelen, als deze 1,5 uur de standaard is. Hoewel er zich wellicht een misverstand kan voordoen betreft de conversie van centimeters naar inches, zullen ze in New York daarentegen wél de fout toegeven wanneer een 25 centimeter-pizza is afgeleverd i.p.v. een 30 centimeter-pizza (of moet ik zeggen 11,81 inches) en hier ook voor compenseren. Vooralsnog zeg ik dus: Wassenaar de ballen, ik bestel de volgende keer mijn koude en te kleine - zonder saus afgeleverde - "Freakin' fresh" pizza wel bij een andere tent.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Oostdorperweg 28, Wassenaar, Holanda Meridional, Países Bajos
Características
Tarjetas de crédito aceptadas Entrega Para llevar
Horario
LunesLun 16:00-22:00
MartesMar 16:00-22:00
MiércolesMié 16:00-22:00
JuevesJue 16:00-22:00
ViernesVie 16:00-22:00
SábadoSáb 16:00-22:00
DomingoDom 16:00-22:00
Actualizado el: