Subir menú
Europea, Fusión, Opciones vegetarianas
Hoy cerrado
$$$$ Price range per person 9-23 €
Waalkade 50, Nimega
Foto de Kade
Añade una foto
Foto de Kade
+ 15 fotos Foto de Kade
+ 14 fotos Foto de Kade
Foto de Kade
+ 12 fotos Foto de Kade
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Waalkade 50
Nimega, Güeldres, Países Bajos

Landhoofd Spoorbrug Nijmegen es algo que tienes que ver antes de disfrutar de una comida estupenda en este restaurante. Aquí, la cocina fusión le gusta a todos los clientes. Muchos de sus visitantes opinan que los camareros te ofrecen aquí unos shabu shabu bien trabajados.

Por si todo esto fuera poco, su personal es eficiente. Es un bonito lugar con un festivo ambiente. Los usuarios de Trip valoraron Kade y logró un 4.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

gran servicio personal amable cenas ambiente acogedor estupenda ubicación
mar y tierra shabu shabu sushi parrillada patatas asadas salmón patatas fritas ensaladas pescado hamburguesas completas

Valoraciones de Kade

Opiniones de los clientes de Kade

/ 121
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Gister avond hebben wij bij kade gegeten. Bediening was slecht, slofte door het restaurant en waren weinig aan tafel te vinden om nieuwe drankjes op te nemen. De soep was prima te eten. De carpaccio voor af was niet lekker. Bij het hoofdgerecht hadden wij alle 4 de tournedos het vlees was taai. Ik had hem doorbakken besteld en kreeg hem rauw en lag het bord vol met bloed. Nadat hij voor de tweede keer uit de keuken kwam kreeg ik hem medium. De champignonsaus die erbij zat was waterig en daar zat weinig smaak aan. We hebben het niet op gegeten. (Normaal laat ik nooit wat liggen.) Toen de borden opgehaald werden vroeg de serveerster of het eten “een beetje oké was”. Ik heb toen aangeven dat het eerlijk gezegd niet echt super was. Het antwoord wat we kregen werd zo gemompeld dat het niet te verstaan was. Wij naar hier NOOIT meer heen!
Zelden zo een slechte bediening mee gemaakt. Niemand die je bestelling komt opnemen en als je vervolgens eindelijk iemand aan de tafel komt blijkt het gerecht op te zijn. Om dan vervolgens af te rekenen ben je ook weer 20 minuten tijd ; niemand die langskomt.................aan de tafel naast ons hebben ze meer dan een uur op een hoofdmaaltijd moeten wachten. Gewoon doorlopen en naar het volgende restaurant aan de Waalkade gaan. Keuze genoeg !
Heerlijk gegeten bij KADE, 3 gangen menu en het eten was top! De keuken brigade weet zeker wat hij doet. Sfeer is erg goed. De bediening kan beter, kwestie van communiceren lijkt mij (eerste drankje kwam toen het voorgerecht half op was). De cocktails zijn ze duidelijk nog niet vaardig in (moesten het recept opzoeken) maar ze waren wél lekker. Tekort aan goed personeel dus merkbaar. 1,5 uur voor een 3 gangen diner. Prima prijs-kwaliteit.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Waalkade 50, Nimega, Güeldres, Países Bajos
Características
No hay entrega Tarjetas de crédito aceptadas Reserva Acceso para discapacitados
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar Cerrado
MiércolesMié 16:00-22:00
JuevesJue 16:00-23:00
ViernesVie 16:00-23:00
SábadoSáb 16:00-23:00
DomingoDom 16:00-22:00
Actualizado el: