Subir menú
Italiana
CerradoAbre a las 17:00
$$$$ Price range per person HUF 3 300 - 8 200
Hungária u. 2, Pécs
Foto de Piccola Toscana
Añade una foto
Foto de Piccola Toscana
+ 17 fotos Foto de Piccola Toscana
+ 16 fotos Foto de Piccola Toscana
Foto de Piccola Toscana
+ 14 fotos Foto de Piccola Toscana
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Hungária u. 2, 7624
Pécs, Baranya, Hungría

Una vez que hayas visto Jakawali Hassan (Jakovali Hassan) Mosque and Museum, es el momento de descansar en este restaurante. Si deseas degustar recetas de la cocina italiana, no pierdas la oportunidad de venir a Piccola Toscana. No te marches sin probar su magnífica pizza o sus sorprendentes penne. La mayoría de los clientes de este lugar afirma que aquí sirven un atrayente tiramisú. Una serie de críticos se han dado cuenta de que puedes tomarte un buen vino en este lugar.

Se comenta que aquí el personal es extraordinario. Su rápido servicio es siempre un placer. Los usuarios de Trip han valorado este restaurante, y su nota es de 4 sobre 5.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

personal amable estupenda ubicación almuerzo cenas
pizza pescado perca sopa minestrone ensaladas sopa queso queso mascarpone italian pizza espaguetis

Valoraciones de Piccola Toscana

Opiniones de los clientes de Piccola Toscana

/ 147
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Nagyon szépen köszönjük hogy a sok extra vegán kérés közepette isteni pizzát kaptunk tőletek, nagyon kedves a személyzet, hangulatos étterem! ????
Kedves Piccola Toscana! Csalódás volt az étterem, bár lehet az én elvárásaim a nagyok. Hatan ültünk be, ebből ketten pizzát ettek, ketten sült "tengeri herkentyűket", egyikünk tésztát, én pedig sült csirkét kértem. Rendeltük még három kemencében sült krumplit is, plusz köretként. A hat ételt és a három köretet négy felvonásban kaptuk meg. Elsőnek a két pizza érkezett, majd rá jó tíz perccel a rákos-halas tál és a tészta, majd 2 percre rá megkaptam én is a csirkémet. 3-4 perc múlva megjelent két köret is majd a harmadik. Gyakorlatilag a pizza kihűlt, mire minden megjelent az asztalon, de persze nem muszáj megvárni egymást az étkezéssel, gondolom. A csirkém csirkemell darabok voltak valamiféle bundában, tudom ez ízlés dolga, ehető volt, bár teljesen jellegtelen, ízetlen volt. A kemencés krumpli amit utólag megkaptam, volt a legfinomabb. Az egyik pizzából ettem egy szeletet, az nem volt rossz, de semmi különös, de ez úgy gondolom tényleg egyéntől függ, hogy kinek mi, ezt nem szeretném hibának felróni. Viszont az hogy darabokban jön a rendelés az szerintem elég nagy gond. Emellett nem lehet kártyával fizetni, az étlap és itallap egy négy laminált lapból álló agyrém, az előző vendégek használt kiskanala az asztalon maradt a friss terítékünk mellett és bár amikor leültünk hárman is megkérdezték, hogy mit iszunk, senkinek nem tűnt fel. Ettől eltekintve, a pincérek kedvesek voltak, a hely hangulata nem rossz és a többiek szerint, a tenger gyümölcsei finomak voltak, azt sajnos nem volt lehetőségem megkóstolni.
Olaszországi gasztronómiai élményeink birtokában állíthatjuk,hogy kiváló étterem a PICCOLA TOSCANA ! Remek ételek,figyelmes, kedves kiszolgálás és reális árak !!!
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Hungária u. 2, Pécs, Baranya, Hungría, 7624
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar 17:00-23:00
MiércolesMié 17:00-23:00
JuevesJue 17:00-23:00
ViernesVie 17:00-23:00
SábadoSáb 11:30-23:00
DomingoDom 11:30-23:00
Actualizado el: