Subir menú
Pizza
CerradoAbre a las 14:00
$$$$ Price range per person hasta 9 €
Agorahof 5, Lelystad
Foto de Pizza Deal
Añade una foto
Foto de Pizza Deal
+ 8 fotos Foto de Pizza Deal
+ 7 fotos Foto de Pizza Deal
Foto de Pizza Deal
+ 5 fotos Foto de Pizza Deal
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Agorahof 5
Lelystad, Flevolanda, Países Bajos

Sus visitantes pueden comer una recomendable pizza en esta pizzería. Vas a disfrutar con su pulcro servicio. Pero los usuarios de Google no le han concedido a Pizza Deal una calificación muy alta.

Opiniones de los clientes de Pizza Deal

/ 58
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Er zijn veel betere pizza / shoarma zaken in Lelystad er is echt geen reden om hier te eten. Op thuisbezorgd verkopen ze nu ook onder de naam Mr. Shoarma. Het adres van Pizza Deal was Agorahof 5-7. Nu zit Pizza Deal op 5 en Mr. Shoarma op 7. 2 verschillende zaken maar buren? Nope check de KvK is een en hetzelfde bedrijf. Waarom is Mr. Shoarma duurder terwijl ze veel dezelfde gerechten hebben?? Ik vind het lijken op misleiding van de consument. Maar misschien is er wel een goeie verklaring. Zo ja nodig ik de eigenaar hierbij uit om te reageren. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen met Pizza Deal om een reactie maar geen gehoor.
Een leuke koningsavond gehad en als afsluiter even gezellig met het gezin wat gegeten. Pizza Deal Lelystad bedankt voor het lekkere eten en de goede service. Ik zeg de volgende keer weer Pizza Deal Lelystad TOPPIE
Net een chicken pesto pasta ontvangen. Alleen maar kaas en amper kip te zien? Ook geen pesto te vinden/proeven. Na een telefoontje krijg ik te horen dat jullie geen geld terug geven. En dat ik de volgende keer wel wat meer krijg bij mijn bestelling. Ik geef nog aan dat dit de eerste keer was, en dat er dan toch een oplossing moet komen? Nee pizza deal, bijna anderhalf uur wachten, en dan laat je de klant zo zitten??
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Agorahof 5, Lelystad, Flevolanda, Países Bajos
Características
Entrega
Horario
LunesLun 14:00-22:00
MartesMar 14:00-22:00
MiércolesMié 14:00-22:00
JuevesJue 14:00-22:00
ViernesVie 14:00-00:00
SábadoSáb 14:00-00:00
DomingoDom 14:00-22:00
Actualizado el: