Abierto ahora 10:00 - 23:15
$$$$ Price range per person HUF 7 700 - 15 400
Gyömrői út 80, Budapest
Foto de Pizza King Kőbánya
Añade una foto
Foto de Pizza King Kőbánya
+ 11 fotos Foto de Pizza King Kőbánya
+ 10 fotos Foto de Pizza King Kőbánya
Foto de Pizza King Kőbánya
+ 8 fotos Foto de Pizza King Kőbánya
Añade una foto
Da tu opinión

A sus visitantes no les gustan lapizza y tarta de este restaurante. Los usuarios de Google han valorado Pizza King Kőbánya y no ha logrado una puntuación muy alta.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Valoraciones de Pizza King Kőbánya

Opiniones de los clientes de Pizza King Kőbánya

/ 78
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
A netpincér akciót dobott fel, kollégámmal ketten rendeltünk magunknak munkahelyre vacsorát, egy nagy pepsivel.A kaja kb 4 csillag volt, mert azt már máshol megtanultam hogy a rendelt pizza minden pizza kingtől rossz, így nem azt választottam.Az értékelést az húzza le, hogy a pepsit azóta sem kaptam meg. Telefonáltam kétszer a központi ügyfélszolgálatnak (mert a bolt saját száma csak kisípolt), ahol először mondták, hogy oké, majd visszamegy vele a futár, 2,5 óra(!!!!) elteltével pedig azt kaptam, hogy “időpontot nem tud mondani rá, akkor fogja vinni a futár, ha útba esik”.De igazuk van, ha hétkor rendelek vmit, akkor tizenegy után minek is hozzák már ki?
A kiszállítással nem volt gond ígért időn belül ide ért a futár. Camambertes csirkét rendeltem az is nagyon finom volt, de a köretnek szánt rizs olyan kemény volt mintha a zacskóból egyenesen a tányéromra került volna. Plusz elég kellemetlen érzés ráharapni nagy csontdarabra. Nagyon finom lett volna az étel ha a rizs nem rontja el az összhatást és ha nem harapok rá a csontra.
A rendelés után egy órával felhívtam őket újra, hogy mizujs a rendelésemmel. A kedves hölgy azt mondta, hogy úton van. Két óra múltán feladtam a várakozást és más pizzériához mentem. Egy részből jó tapasztalat mert, rossz pizzát nem kaptam, de, jót sem. A megrendelés fel lett véve, de nem szállították ki. Ez az igazi vendéglátás!! A kedves üzletvezetőnek üzenem, hogy szerencsésebb lenne ha nem egy OKJ-s végzettségel rendelkező személyzet állna a vendéglátó egységben. Akiben annyi korrektség nem szorúl, hogy azt mondja, hogy elnézést de kételkedünk a megrendelésben ezért nem szállítjuk. Akkor a megrendelő keres másik helyet ahol vásárolhat.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Gyömrői út 80, Budapest, Hungría, 1103
Características
Entrega
Horario
LunesLun 10:00-23:15
MartesMar 10:00-23:15
MiércolesMié 10:00-23:15
JuevesJue 10:00-23:15
ViernesVie 10:00-23:15
SábadoSáb 10:00-23:15
DomingoDom 10:00-23:15
Actualizado el: