Europea, Opciones vegetarianas
CerradoAbre a las 16:30
$$$$ Rango de precios por persona hasta 8 €
Brakenstraat 2, Valkenswaard
Foto de Restaria Den Haas
Añade una foto
Foto de Restaria Den Haas
+ 13 fotos Foto de Restaria Den Haas
+ 12 fotos Foto de Restaria Den Haas
Foto de Restaria Den Haas
+ 10 fotos Foto de Restaria Den Haas
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Brakenstraat 2
Valkenswaard, Brabante Septentrional, Países Bajos

Puedes venir a este restaurante después de ver Dutch Museum of Lithography. Muchos visitan Restaria Den Haas para saborear sus sabrosas hamburguesas americanas, sus caseras ensaladas y su sorprendente carne de vaca. Se comenta que aquí el personal es extraordinario. Este lugar es famoso por su divino servicio. Disfruta de su festivo ambiente. La puntuación media de este lugar en Google es de 4,5.

Mejor en la ciudad

Hamburguesas completas

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes de Restaria Den Haas

/ 182
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Wil je net iets meer dan een frietje met? Probeer dan eens restaria Den Haas. Lekkere complete maaltijden voor rond de 10 euro. Je kunt er uiteraard ook terecht voor gewone patat
Restaria Den Haas heeft geweldig eten. De Hamburgers zijn ook heel lekker. Het personeel is heel vriendelijk.
We waren op weg naar een quiz en wilde snel een hapje eten. Zo gezegd, zo gedaan en we kwamen aan bij 'Restaria Den Haas'. We wisten dat het er zat, maar nog nooit geweest en we namen dus een gok. Wat heel prettig was, is dat we gewoon konden zitten zonder reservering. Vrijwel meteen kwam er een meisje die onze bestellingen opnam en toen kwam de kaart: een grote snijplank en een menu boekje + een apart blaadje met 'keuze menu'. Persoonlijk vond ik beiden afschuwelijk en onhandig, maar we gingen uiteindelijk allemaal voor het keuzemenu (zie foto's). Het voorgerecht was niet per se slecht, alleen was de ragout een beetje flauw en waren de uien zeker niet 'crispy'. Daarnaast waren er allemaal groenten die ik niet echt goed bij elkaar vond passen, vooral de rauwe tomaat was een afknapper. Wel was de presentatie leuk. Daarna kwam het hoofdgerecht 'Chicken & Prawns', persoonlijk vond ik het hoofdgerecht enorm teleurstellend, de garnalen waren lekker bereidt, maar de rest was niet erg bijzonder. De coktail sausjes kwamen waarschijnlijk uit een pakje en m'n salade had geen smaak. Toch moet ik zeggen dat m'n kip wel redelijk bereid en niet droog was, dit was ook wel het enige wat niet droog was. Ik had namelijk het gehele hoofdgerecht geen drinken, dit moest met droge keel daarna nog zelf vragen. Toen was het tijd voor het nagerecht dat we, na het hoofdgerecht, pas konden bestellen. Ik koos voor de 'Parade van Desserts', het klonk wel leuk. Het was eigenlijk gewoon afvalbord van desserts...Van links naar rechts: droge brownie met een goedkope chocolade saus, een enorm verbrande crème brûlée en als laatst een wafeltje met vanille-ijs en cranberry saus. Van dit hele dessert, was alleen de cranberry saus lekker en in combinatie met het vanille was het niet slecht. De wafel daarentegen was enorm taai en vies. Al met al was de service bagger, eten matig en de sfeer hectisch en toch krijgen ze drie sterren, omdat het spotgoedkoop is en je eigenlijk krijgt waarvoor je betaald. Goede verhouding dus prijs en kwaliteit dus.
Foto de Yelp
Foto de Yelp
Foto de Yelp
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Brakenstraat 2, Valkenswaard, Brabante Septentrional, Países Bajos
Características
Asientos al aire libre Tarjetas de crédito aceptadas Entrega Para llevar Reserva Accesible para sillas de ruedas
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar 16:30-20:00
MiércolesMié 16:30-20:00
JuevesJue 16:30-20:00
ViernesVie 11:30-20:00
SábadoSáb 16:30-20:00
DomingoDom 16:30-20:00
Página web
Actualizado el: