Francesa, Asiática
CerradoAbre a las 12:00
$$$$ Price range per person 15-25 €
Landgoed de Wittenburg 1, Wassenaar
Foto de Restaurant Sophie
Añade una foto
Foto de Restaurant Sophie
+ 17 fotos Foto de Restaurant Sophie
+ 16 fotos Foto de Restaurant Sophie
Foto de Restaurant Sophie
+ 14 fotos Foto de Restaurant Sophie
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Landgoed de Wittenburg 1
Wassenaar, Holanda Meridional, Países Bajos

Visitar Gallery Patries Van Dorst lleva tiempo y esfuerzo, así que, si después tienes hambre, ven a este restaurante y disfruta de una estupenda comida. Restaurant Sophie es una elección ideal si lo que te apetece es cocina francesa. Una serie de clientes dicen que puedes probar un irresistible vino en este lugar.

Su magnífico servicio te hará sentirte especial. Su tranquilo ambiente es precisamente lo que necesitas tras una larga semana de trabajo. Los usuarios de Trip han valorado este lugar, y su nota es de 4,5 sobre 5.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

almuerzo almuerzos de trabajo cenas gran servicio
carne jamón pasta raviolis pechuga de pato salmón cerdo pescado pato aves de corral

Valoraciones de Restaurant Sophie

Opiniones de los clientes de Restaurant Sophie

/ 12
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Kasteel de Wittenburg voor mensen met allure!
Echt heerlijk 4 gangen menu gegeten. Top!
Genoten van t 3gangen verrassingsmenuVoorgerecht betrof een topper Geroosterde zalmrol buitenkant was gegaard en binnenzijde leek rauw en was superzacht van smaak met mooie bite Hoofdgerecht was hertenvlees Heerlijk rood De warme groente waren bijzonder lekker Complimenten!
Afgelopen Vrijdag 29 juni met zijn vieren gegeten in restaurant Sophie op landgoed De Wittenburg. We hadden gekozen voor het 4 gangen kennismakingsmenu met een BOB wijnarrangement. Het werd een culinaire topavond. De gerechten waren overheerlijk en prachtig in stijl opgediend. Ook de wijnen waren van een passend niveau. Een geweldige aanwinst, niet alleen voor Wassenaar maar de gehele Haagse regio. Van ons krijgt dit restaurant als waardering een welverdiende dikke 10.
Wij hebben gisteren voor het eerst gegeten in restaurant Sophie, om onze eerste trouwdag te vieren. Wij zijn 16-06-2017 getrouwd op Kasteel De Wittenburg en hebben toen samen met Marc Smeets het menu voor onze dag samengesteld. Hij vertelde toen reeds over de komst van dit restaurant. Wij hebben gisteren met groot genoegen genoten van de ambiance die is gecreëerd in de Statendamzaal. Erg fijne sfeer, uitstekend personeel en prettig publiek in het restaurant aanwezig. De ingetogen klasse van het restaurant in combinatie met het type gast dat er aanwezig is, maakt het een chique eetgelegenheid zonder dat het te protserig wordt als bij The Harbour Club bijvoorbeeld. De moderne twist maakt het wel weer iets losser wat fijn is t.o.v iets traditionelere restaurants waar het wat ‘zwaarder’ overkomt als bijvoorbeeld bij Old Dutch in Rotterdam, wat overigens ook een uiterst prettig restaurant is. Het eten was echt een enorme verrassing! En dat is uiteindelijk waar het om gaat. De Oosterse twist maakt álles wat je eet echt een feest! Erg verfijnde smaken, erg goede producten, een uiterst hoogstaande opmaak, alles bij elkaar echt een uitmuntende beleving. De prijzen zijn tot slot ook concurrerend waardoor dit al met al een zeer prettige eetgelegenheid is en ik iedereen die hier enthousiast van wordt uitnodig hier te gaan eten !
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Landgoed de Wittenburg 1, Wassenaar, Holanda Meridional, Países Bajos
Características
No hay entrega Tarjetas de crédito aceptadas Asientos al aire libre Wifi Estacionamiento Reserva Acceso para discapacitados
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar Cerrado
MiércolesMié 12:00-22:00
JuevesJue 12:00-22:00
ViernesVie 12:00-22:00
SábadoSáb 12:00-22:00
DomingoDom 12:00-22:00
Actualizado el: