Sin información sobre horas de apertura
Neerhem 26, Valkenburg
Foto de Hotel Riche
Añade una foto
Foto de Hotel Riche
+ 2 fotos Foto de Hotel Riche
+ 1 foto Foto de Hotel Riche
Foto de Hotel Riche
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Neerhem 26
Valkenburg, Limburgo, Países Bajos

Las vistas de Castle Ruins & Velvet Cave desde las ventanas de este restaurante te ofrecen un recuerdo increíble. Pásate por aquí si eres un amante de la cocina internacional. Hotel Riche te agradará con su casero carpacho.

La estupenda ubicación de este lugar hace que llegar a él incluso en hora punta sea muy sencillo. Muchos visitantes dicen que el personal es abnegado. Su genial servicio te hará sentirte especial. Este lugar recibe valoraciones en Trip constantemente, y ahora tiene un 4.

Valoraciones de Hotel Riche

Opiniones de los clientes de Hotel Riche

/ 82
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
SUPER echte aanrader!!!!
héérlijk eten, goede porties, betaalbare prijzen, vriendelijk en behulpzaam personeel.
ondanks drukte, valt wachttijd heel erg mee..
complimenten voor deze mooie zaak
Prijs kwaliteit top???????????????????? echt aan te bevelen als je hier mocht zijn????
Ik en mijn vrouw hebben dit pinksterweekend van zaterdag op zondag geovernacht bij hotel richeHet begon dat we daar aankwamen om in te checken zij hadden alleen mijzelf verwacht en niet Mn vrouw erbij toen de man achter de balie verder ging kijken zag hij dat we wel met zn 2 en hadden gereserveerd maar we werden toch in een eenpersoons kamer gestopt terwijl er wel meerdere hotel kamers beschikbaar waren toen we vroegen aan hem of het wel een kamer voor 2 persoons was zij die om zn eigen puistje plat te praten dat het wel voor 2 personen was die kamer terwijl we aan een ander stel gevraagd hadden of we hun kamer mochten zien en dat mocht constanteerde we dat hun kamer vele malen groter was dan dat van ons Maar we hadden zoiets laat maar zitten we willen een leuke overnachting van maken verder de douche was waardeloos op de kamer en het ontbijt was ook niet alles maar heel erg beperkt terwijl ze met 4 sterren op hun gevel lopen te pronken dit was de eerste keer maar ook meteen de laatste keer bij riche en oja bij het uitchecken werd ook niet gevraagd hoe onze verblijf was of alles naar wens is geweest we konden afrekenen de hoofdprijs en dat was het verder kon er ook geen goeiedag vanaf ik hoop dat de directie deze recensie leest en dat ze er wat aan gaan doen niet voor mij maar voor hun zelf Hotel riche ga je SCHAMEN!!!!!!
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Neerhem 26, Valkenburg, Limburgo, Países Bajos
Actualizado el: