Europea, Italiana, Escandinava, Española, Noruega, Opciones vegetarianas
Abierto ahora 11:00 - 23:00
$$$$ Rango de precios por persona NOK 95 - NOK 290
Storgata 19, Molde
Foto de Blå
Añade una foto
Foto de Blå
+ 17 fotos Foto de Blå
+ 16 fotos Foto de Blå
Foto de Blå
+ 14 fotos Foto de Blå
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Storgata 19
Molde, Møre og Romsdal, Noruega

Sus visitantes piden una mesa aquí para disfrutar de sus estupendas comidas y además disfrutan de las vistas de Molde bibliotek. De lo que este bar se enorgullece es de sus cocinas italiana y escandinava. Blå debería recomendarse solo por sus perfectamente elaboradas hamburguesas americanas y su sabrosa ensalada de col. Te ofrecerán un vino espectacular. No puedes dejar de degustar su sorprendente café siempre que visites este lugar.

Muchos comensales afirman que el personal esta preparado. Su estupendo servicio es un gran añadido para este lugar. Un 4 es lo que este bar ha logrado según el sistema de valoraciones de Google.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes de Blå

/ 111
La más reciente primero En Español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Audun Blix Nordlid
La oss starte med det positive. Personalet virker veldig hyggelig, og de kunne sikkert ha vært veldig hjelpsomme hvis de ikke var så overarbeidete.Når det kommer til maten er det ikke mye positivt å si. Vi bestilte vegetarburgere med fries og løkringer på siden. Både fries og løkringer virket som de hadde tilbragt max 15 sekunder i frityrkokeren. Det var heller ikke snakk om noen salting av siderettene, og det var ikke salt, pepper, eller andre kondimenter tilstede på bordet. For å si det mildt var det svært underveldende.La oss nå gå videre til burgerne. Brødet er noe av det tørreste vi har vært borti, og det har helt klart ikke vært oppvarmet på forhånd. Selve burgeren var laget av en slags falafeldeig, og var så og si ikke stekt i det hele tatt. Den hadde ligget lenge nok til å være gjennomvarmet og å holde formen sin, men da vi satt tennene i den ble vi kun møtt med en traurig farse. I tillegg til tørre brød og farse var det kun et ekstremt tynt lag med guacamole og et salatblad på burgeren. Det var det hele.Alt i alt var dette en svært skuffende matopplevelse. Ikke forvent noe ekstraordinært, eller for den saks skyld ordinært, når du skal spise veggismat på Rød. Det beste med opplevelsen var å sitte og le av det stusselige måltidet vi ble presentert. Dra heller på Burger King.
Frode Heimen
Vi hadde reservert bord. Rød Bare Blå, hadde ikke gjort det. Når vi kom, så hadde de reservasjonen i systemet, men fant ikke bordet - Hvordan er det i det hele tatt mulig?Vi ble hastig foreslått å ta det eneste ledige bordet - som sto midt i gjennomgangen, foran resepsjonen (Et som ingen vil ha). Det var ikke et reservert bord.Han som tok i mot oss, var tydelig veldig stresset, og jeg tror ikke at han helt fikk med seg at vi var der. Det var ingen "hei" eller velkomst, og vi følte oss ikke sett i det hele tatt.Han henviste oss som sagt til et bitte-lite bord, og så forsvant han. Ingen oppfølging, ingen forklaring om at lappen på bordet var en guide til digital bestilling - han gikk, vi gikk.1) Når man reserverer bord en uke i forvegen, så reserver bordet.2) Når folk kommer inn, trekk pusten, og ta godt imot gjestene. Ta deg tid til å sørge for at de kommer seg til rette.3) Ikke bare gå...Den ene stjernen er fordi jeg kan ikke sette 0. Dette var stryk og en svært skuffende måte å feire bryllupsdagen vår på.Men vi endte opp på Guru Taste of India på bussholdeplassen. Maten var god. Så kvelden ble ikke så ille, som Rød, bare blå ønsket at den skulle være.Skandaløst dårlig - skjerpings.
Knut Kristiansen
Vi var på Rød Bare Blå to ganger når vi var i Molde og vi likte oss godt der. Første gangen tok vi hver vår burger og de var skikkelig gode. Det som derimot var ekstra godt og anbefales på det sterkeste er "Grillfest" for to personer, en planke full av godsaker. Der var det entrecôte, kyllingfilet, spare ribs, kyllingklubber, søtpotetfries, stekt mais, pommes frites, salat og sauser. Veldig godt. Det er også koselige lokaler og trivelige bartendere og servitører på Rød Bare Blå.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Storgata 19, Molde, Møre og Romsdal, Noruega
Características
Tarjetas de crédito aceptadas No hay entrega Para llevar Reserva Asientos al aire libre Wifi Estacionamiento
Horario
LunesLun 11:00-23:00
MartesMar 11:00-23:00
MiércolesMié 11:00-23:00
JuevesJue 11:00-23:00
ViernesVie 11:00-01:00
SábadoSáb 11:00-01:00
DomingoDom 14:00-21:00
Actualizado el: