Comida Rápida
CerradoAbre a las 11:30
Markt 2, Maastricht
Foto de Snackpoint De Merret
Añade una foto
Foto de Snackpoint De Merret
+ 13 fotos Foto de Snackpoint De Merret
+ 12 fotos Foto de Snackpoint De Merret
Foto de Snackpoint De Merret
+ 10 fotos Foto de Snackpoint De Merret
Añade una foto
Da tu opinión

Además de City Hall of Maastricht, visita también en esta zona Snackpoint De Merret. Imagina una combinación de recetas grandiosas con un personal cordial: eso es exactamente lo que este restaurante te ofrece. De acuerdo con los comentarios de los visitantes en Google, Snackpoint De Merret merece un 4.

Valoraciones de Snackpoint De Merret

Opiniones de los clientes de Snackpoint De Merret

/ 60
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Met carneval een friet met mayonaise en satésaus gegeten. Het smaakte erg goed. Helaas na een paar uur buikpijn en aantal keer erge diarree. Het is nu al twee dagen geleden, maar nog steeds buikpijn. Normaal kan ik zonder problemen friet eten. Misschien dat er op de hygiene minder geled wordt tijdens carneval, maar voor die 5 euro wil ik een goede hap. En sterker nog, als ik dit had geweten had ik het niet eens gegeten als het gratis was.
Völlig in Ordnung, aber auch nicht herausragend. Eine absolut solide Frittenbude im besten Sinne.
Eten is goed maar niet echt gezellig
Bij binnenkomst valt ons direct op dat de Frietteboed voorzien is van een Rob Geus keurmerk, iets wat overigens niet terug te vinden valt op de website van Rob Geus himself. Hoewel het in principe toch een nietszeggend keurmerk is voor Sektion Frietteboed, besluiten we te testen of de smaak van de frietjes en de snacks net zo goed is als de hygiëne.Nadat we een friet speciaal, friet oorlog, spoetnik, viandel speciaal en een kroket besteld hebben, nemen we plaats in de knusse Frietteboed met een fraai uitzicht op het oude gemeentehuis. Een groot pluspunt van Snackpoint De Mèrret is dat zij nog beschikken over de, vrijwel uitgestorven, snackwand. Iets wat ons als liefhebber van de cultuur intens gelukkig maakt!Enfin, over naar het eten. De frietjes waren knapperig en goed doorbakken, ook de snacks waren behandeld met een juiste afbaktijd. Een aanrader bij deze Frietteboed is de huisgemaakte satésaus, welke als een van de betere betiteld mag worden van de door ons bezochte Frietteboeden. Mocht Sektion Frietteboed ook een eigen keurmerk hadden gehad, werd deze zeker uitgereikt aan Snackpoint De Mèrret.
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Markt 2, Maastricht, Limburgo, Países Bajos
Características
No hay entrega
Horario
LunesLun 11:30-20:00
MartesMar 11:30-20:00
MiércolesMié 11:30-20:00
JuevesJue 11:30-20:00
ViernesVie 11:30-20:00
SábadoSáb 11:30-20:00
DomingoDom 11:30-20:00
Actualizado el: