Italiana, Opciones vegetarianas
Hoy cerrado
$$$$ Price range per person 9-23 €
Waterstraat 6, Doetinchem
Foto de Stretto
Añade una foto
Foto de Stretto
+ 17 fotos Foto de Stretto
+ 16 fotos Foto de Stretto
Foto de Stretto
+ 14 fotos Foto de Stretto
Añade una foto
Da tu opinión
Cómo llegar al restaurante Waterstraat 6
Doetinchem, Güeldres, Países Bajos

Los turistas recomiendan los platos de la cocina italiana de este restaurante. Invita a tus compañeros y disfrutad de su bien trabajada pizza de salami, sus atrayentes espaguetis y su sorprendente risotto. De acuerdo con las opiniones de los usuarios, aquí sus camareros te sirven un casero tiramisú. Cuando visites Stretto, tienes que probar su espectacular limoncello. Empieza tu comida con un estupendo , un delicioso capuchino o un magnífico café espresso.

Un gran número de clientes remarcan que el personal esta bien valorado en este lugar. Su admirable servicio es algo que estos restauradores saben cuidar. Muchos asiduos son leales a este lugar por su genial ambiente. Un 4 es la valoración de Trip para este restaurante.

Mejor en la ciudad

Pizzería
Italiana

Opiniones de los clientes sobre platos y características

Opiniones de los clientes de Stretto

/ 235
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
heerlijke kassa's. eigenlijk alles is heerlijk bij stretto
Vanwege alle lovende recensies op google maar eens gaan eten bij Stretto. We hadden er al eens een paar jaar geleden een lunch gedaan en die was oké.Het personeel komt wat onervaren over en er de communicatie onderling loopt niet helemaal lekker. Twee maal kwamen ze langs om onze bestelling op te nemen.We kwamen kort voor sluiting van de keuken maar als we snel waren konden we nog wat bestellen, werd ons verteld. Dat voelde wat on-welkom.We hebben beide een pizza besteld. De bodem / deeg was prima. Lekker dun en goed van smaak.De rest van de pizza was ook lekker maar we hadden naar aanleiding van de recensies meer verwacht.Er stond geen olijfolie op tafel. Toch een beetje basis in een Italiaans restaurant en ook wel erg lekker om de korst lekker in te soppen.Voor het bier moest ik vragen naar de bierkaart. Ik had daardoor de verwachting dat er vele soorten bier waren. De hoeveelheid verschillende soorten bier viel helaas tegen. Er stonden wel mooie bieren op de kaart. Een mooie Jopen bier op de tap en ik heb zelf een barlywine van 10% genomen. Erg lekker bij de pizza (eigenlijk lekker bij elke gelegenheid ).Al met al de beste pizza van Doetinchem maar er is nog wel een slag te maken om de beste van Gelderland te worden.
Verrast door onze dochter met een high tea
Nou weet zij dat ik een high tea niet echt top vind vaak teveel zoetigheid .....En etenswaren wat zo uit een pakje of doos komt.
Stretto zeker niet heerlijke high tea met verse producten Italiaans hoofdzakelijk en afronding met wat zoets...Alles uit eigen keuken zelf gemaakt heb zeer van deze High Tea genoten .
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Waterstraat 6, Doetinchem, Güeldres, Países Bajos
Características
Asientos al aire libre Para llevar Reserva Acceso para discapacitados
Horario
LunesLun Cerrado
MartesMar 11:00-23:00
MiércolesMié 11:00-23:00
JuevesJue 11:00-23:00
ViernesVie 11:00-23:00
SábadoSáb 11:00-23:00
DomingoDom 13:00-23:00
Actualizado el: