Subir menú
Sin información sobre horas de apertura
$$$$ Price range per person HUF 3 300 - 8 300
Orfű
Foto de Racz Tanya
Añade una foto
Foto de Racz Tanya
+ 17 fotos Foto de Racz Tanya
+ 16 fotos Foto de Racz Tanya
Foto de Racz Tanya
+ 14 fotos Foto de Racz Tanya
Añade una foto
Da tu opinión

Los usuarios de Trip valoraron este restaurante con un 4 sobre 5.

Opiniones de los clientes sobre platos y características

hermosas vistas
carne aves de corral conejo pato venado perca pescado vino

Valoraciones de Racz Tanya

Opiniones de los clientes de Racz Tanya

/ 33
La más reciente primero En español primero
Da tu opinión
Traducir comentarios
Ehetetlen volt az étel, nyúlós túlsütött minimális húsmennyiség! NEM AJÁLOM SENKINEK! JAAA ...ÉS ROHADT DRÁGA IS! Ahozz képest, hogy nem tudsz elfogyasztani az ételből még egy minimális mennyiséget sem! De megeheted a köretet ha valamivel jól akarsz lakni, cigánypecsenyét rendeltem...hasábburgonyával...na most csak a krumpliból tudtam valamennyit enni...2500.ft ért! RÖHELY! utoljára mentem ide! ..
Gyönyörű, festői szépségű környezet, szeretni való állatok. A konyha közepes, túlértékelt, a személyzet vegyes: van vérbeli, kedves, profi vendéglátós, de van kifejezetten bunkó is. A mai napon légy volt a levesemben, a pultban álló hölgy idiótának nézett, hogy vissza mertem vinni.
A tegnapi esküvőnkre visszatekintve kizárólag pozitív dolgokat tudnánk felsorolni. Finom ételek, kedves, precíz, vidám kiszolgálás, családias légkör, gyönyörű panoráma. Csak ajánlani tudjuk, mi biztosan visszatérünk még! :-)
A mai nap a Rácz tanya vendégei voltunk a véméndi iskola 3.osztályával. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, a kalandpark és a lovazás hihetetlen élmény volt számukra. A személyzet illetve Zsanettnek millió köszönet a családias vendégszeretetükért. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy ellátogasson és eltöltsön ott egy élménydús napot! Jövőre ismét jövünk az osztállyal, de addig is meglátogatunk benneteket családdal, barátokkal. Alexandra
Todas las opiniones
Cómo llegar al restaurante
Dirección
Orfű, Baranya, Hungría
Características
Asientos al aire libre Reserva
Actualizado el: